undefined

Diets naturally rich in polyphenols and/or long-chain n-3 polyunsaturated fatty acids differently affect microbiota composition in high-cardiometabolic-risk individuals

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Vetrani, Claudia; Maukonen, Johanna; Bozzetto, Lutgarda; Della Pepa, Giuseppe; Vitale, Marilena; Costabile, Giuseppina; Riccardi, Gabriele; Rivellese, Angela Albarosa; Saarela, Maria; Annuzzi, Giovanni

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

57

Nummer

7

Sidor

853-860

Publikationsforum

50246

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1007/s00592-020-01494-9

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja