Diets naturally rich in polyphenols and/or long-chain n-3 polyunsaturated fatty acids differently affect microbiota composition in high-cardiometabolic-risk individuals
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Vetrani, Claudia; Maukonen, Johanna; Bozzetto, Lutgarda; Della Pepa, Giuseppe; Vitale, Marilena; Costabile, Giuseppina; Riccardi, Gabriele; Rivellese, Angela Albarosa; Saarela, Maria; Annuzzi, Giovanni
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Saarela Maria
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Volym
57
Nummer
7
Sidor
853-860
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1007/s00592-020-01494-9
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja