undefined

Bilberry and Sea Buckthorn Leaves and Their Subcritical Water Extracts Prevent Lipid Oxidation in Meat Products

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Mäkinen, Sari; Hellström, Jarkko; Mäki, Maarit; Korpinen, Risto; Mattila, Pirjo

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Hellström Jarkko

Mäki Maarit

Mattila Pirjo

Mäkinen Sari

Korpinen Risto

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Foods

Förläggare

MDPI AG

Volym

9

Nummer

3

Sidor

265-279

Publikationsforum

53255

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods9030265

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja