Textural and sensory characteristics of oven baked and steamed bread
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Dele Raheem; Aiping Liu; Cheng Li
Organisationer och upphovspersoner
Lapplands universitet
Raheem Dele
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Nummer
8
Sidor
580-586
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.9755/ejfa.2019.v31.i8.1986
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja