Kestävää kehitystä ja terveyttä edistävä ravitsemus- ja ruokapolitiikka
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Sarlio, Sirpa
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Sarlio Sirpa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
56
Nummer
4
Sidor
318-326
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Finland
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
finska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.23990/sa.83340
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja