undefined

Enzymatic determination of lactose and galactose in foods: NMKL collaborative methods performance study

Publiceringsår

1997

Upphovspersoner

Mustranta, Antti; Östman, Carola

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

80

Nummer

3

Sidor

584-590

Publikationsforum

59567

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej