Enzymatic determination of lactose and galactose in foods: NMKL collaborative methods performance study
Publiceringsår
1997
Upphovspersoner
Mustranta, Antti; Östman, Carola
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Mustranta Antti
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
80
Nummer
3
Sidor
584-590
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Ja
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej