undefined

Encapsulation of eugenol by spray-drying using whey protein isolate or lecithin:Release kinetics, antioxidant and antimicrobial properties

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Talon, Emma; Lampi, Anna-Maija; Vargas, Maria; Chiralt, Amparo; Jouppila, Kirsi; Gonzalez-Martinez, Chelo

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Lampi Anna-Maija

Jouppila Kirsi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Chemistry

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

295

Sidor

588-598

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2019.05.115

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja