undefined

Protein modification by fermentation: Effect of fermentation on the potential allergenicity of pea

Publiceringsår

1998

Upphovspersoner

Barkholt, V.; Jorgensen, P.; Sorensen, D.; Bahrenscheer, J.; Haikara, Auli; Lemola, Eija; Laitila, Arja; Frokiaer, H.

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Allergy

Volym

53

Nummer

s46

Sidor

106-108

Publikationsforum

50774

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1111/j.1398-9995.1998.tb04976.x

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej