Protein modification by fermentation: Effect of fermentation on the potential allergenicity of pea
Publiceringsår
1998
Upphovspersoner
Barkholt, V.; Jorgensen, P.; Sorensen, D.; Bahrenscheer, J.; Haikara, Auli; Lemola, Eija; Laitila, Arja; Frokiaer, H.
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Laitila Arja
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1111/j.1398-9995.1998.tb04976.x
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej