Food Waste in the Service Sector: Key concepts, measurement methods and best practices
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Silvennoinen, Kirsi; Nisonen, Sampsa; Pietiläinen, Oona
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Moderpublikationens redaktörer
Christian Reynolds, Tammara Soma, Charlotte Spring, Jordon Lazell
Förläggare
Sidor
144-156
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljövetenskap
Nyckelord
[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.4324/9780429462795
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja