New functional foods in the treatment of food allergy

New functional foods in the treatment of food allergy

Publiceringsår

1999

Upphovspersoner

Isolauri, Erika; Salminen, Seppo; Mattila-Sandholm, Tiina

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

31

Nummer

4

Sidor

299-302

Publikationsforum

51237

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3109/07853899908995894

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej

New functional foods in the treatment of food allergy - Forskning.fi