New functional foods in the treatment of food allergy
Publiceringsår
1999
Upphovspersoner
Isolauri, Erika; Salminen, Seppo; Mattila-Sandholm, Tiina
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Mattila-Sandholm Tiina
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
31
Nummer
4
Sidor
299-302
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3109/07853899908995894
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej