undefined

Influence of olfactory dysfunction on the perception of food

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Zang, Y.; Han, P.; Burghardt, S.; Knaapila, A.; Schriever, Valentin A.; Hummel, T.

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

276

Nummer

10

Sidor

2811-2817

Publikationsforum

55619

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Genetik, utvecklingsbiologi, fysiologi; Öron-, näs- och halssjukdomar, ögonsjukdomar

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Tyskland

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s00405-019-05558-7

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja