Influence of olfactory dysfunction on the perception of food
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Zang, Y.; Han, P.; Burghardt, S.; Knaapila, A.; Schriever, Valentin A.; Hummel, T.
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Knaapila A.
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
276
Nummer
10
Sidor
2811-2817
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper; Genetik, utvecklingsbiologi, fysiologi; Öron-, näs- och halssjukdomar, ögonsjukdomar
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Tyskland
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s00405-019-05558-7
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja