undefined

Dry sausage fermented by <i>Lactobacillus rhamnosus</i> strains

Publiceringsår

2001

Upphovspersoner

Erkkilä, Susanna; Suihko, Maija-Liisa; Eerola, Susanna; Petäjä, Esko; Mattila-Sandholm, Tiina

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Suihko Maija-Liisa

Mattila-Sandholm Tiina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

64

Nummer

1-2

Sidor

205-210

Publikationsforum

58451

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/S0168-1605(00)00457-8

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej