Extraction and <i>in vitro</i> fermentation of rye bran fractions
Publiceringsår
2001
Upphovspersoner
Karppinen, Sirpa; Kiiliäinen, K.; Liukkonen, Kirsi; Forssell, Pirkko; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Volym
34
Nummer
3
Sidor
269-278
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1006/jcrs.2001.0413
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej