Combined effects of NaCl and raw meat pH on water-holding in cooked sausage with and without added phosphate
Publiceringsår
2001
Upphovspersoner
Puolanne, Eero; Ruusunen, Marita; Vainionpää, Jukka
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Vainionpää Jukka
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
58
Nummer
1
Sidor
1-7
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/S0309-1740(00)00123-6
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej