undefined

Combined effects of NaCl and raw meat pH on water-holding in cooked sausage with and without added phosphate

Publiceringsår

2001

Upphovspersoner

Puolanne, Eero; Ruusunen, Marita; Vainionpää, Jukka

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

58

Nummer

1

Sidor

1-7

Publikationsforum

63084

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/S0309-1740(00)00123-6

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej