High performance work practices and well-being at restaurant work
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Cajander, Niko; Reiman, Arto
Organisationer och upphovspersoner
Uleåborgs universitet
Reiman Arto
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Nummer
1
Sidor
38-48
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övrig teknik och teknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Guinea-Bissau
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.2478/ejthr-2019-0005
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja