undefined

Impact of lactic acid bacteria starter cultures and hydrolytic enzymes on the characteristics of wholegrain crackers

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Nikinmaa, Markus; Mattila, Outi; Holopainen-Mantila, Ulla; Heiniö, Raija Liisa; Nordlund, Emilia

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Nikinmaa Markus Orcid -palvelun logo

Mattila Outi Orcid -palvelun logo

Heiniö Raija Liisa Orcid -palvelun logo

Holopainen-Mantila Ulla Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

88

Sidor

1-8

Publikationsforum

59836

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.jcs.2019.04.016

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja