Impact of lactic acid bacteria starter cultures and hydrolytic enzymes on the characteristics of wholegrain crackers
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Nikinmaa, Markus; Mattila, Outi; Holopainen-Mantila, Ulla; Heiniö, Raija Liisa; Nordlund, Emilia
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
88
Sidor
1-8
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.jcs.2019.04.016
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja