undefined

Rheological properties of mixed starch-kappa-carrageenan gels in relation to enzymatic digestibility

Publiceringsår

2002

Upphovspersoner

Autio, Karin; Vesterinen, Elina; Stolt, Martina

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

16

Nummer

2

Sidor

169-174

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/S0268-005X(01)00074-1

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej