Rheological properties of mixed starch-kappa-carrageenan gels in relation to enzymatic digestibility
Publiceringsår
2002
Upphovspersoner
Autio, Karin; Vesterinen, Elina; Stolt, Martina
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
16
Nummer
2
Sidor
169-174
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/S0268-005X(01)00074-1
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej