Analysis of fatty acids by gas chromatography, and its relevance to research on health and nutrition
Publiceringsår
2002
Upphovspersoner
Seppänen-Laakso, Tuulikki; Laakso, Into; Hiltunen, R.
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Seppänen-Laakso Tuulikki
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
465
Nummer
1-2
Sidor
39-62
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/S0003-2670(02)00397-5
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej