undefined

Analysis of fatty acids by gas chromatography, and its relevance to research on health and nutrition

Publiceringsår

2002

Upphovspersoner

Seppänen-Laakso, Tuulikki; Laakso, Into; Hiltunen, R.

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Seppänen-Laakso Tuulikki

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

465

Nummer

1-2

Sidor

39-62

Publikationsforum

51066

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/S0003-2670(02)00397-5

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej