An implementation of the HACCP system in the production of food-packaging material
Publiceringsår
2002
Upphovspersoner
Sjöberg, Anna-Maija; Sillanpää, Jukka; Sipiläinen-Malm, Thea; Weber, Assi; Raaska, Laura
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Sjöberg Anna-Maija
Sillanpää Jukka
Raaska Laura
Sipiläinen-Malm Thea
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
28
Nummer
4
Sidor
213-218
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1038/sj/jim/7000233
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej