undefined

Blanching and long-term freezing affect various bioactive compounds of vegetables in different ways

Publiceringsår

2003

Upphovspersoner

Puupponen-Pimiä, Riitta; Häkkinen, Suvi T.; Aarni, Marjukka; Suortti, Tapani; Lampi, Anna-Maija; Eurola, Merja; Piironen, Vieno; Nuutila, Anna-Maria; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Nuutila Anna-Maria

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Aarni Marjukka

Puupponen-Pimiä Riitta

Häkkinen Suvi T. Orcid -palvelun logo

Suortti Tapani

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

83

Nummer

14

Sidor

1389-1402

Publikationsforum

61982

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1002/jsfa.1589

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej