Blanching and long-term freezing affect various bioactive compounds of vegetables in different ways
Publiceringsår
2003
Upphovspersoner
Puupponen-Pimiä, Riitta; Häkkinen, Suvi T.; Aarni, Marjukka; Suortti, Tapani; Lampi, Anna-Maija; Eurola, Merja; Piironen, Vieno; Nuutila, Anna-Maria; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Nuutila Anna-Maria
Aarni Marjukka
Puupponen-Pimiä Riitta
Suortti Tapani
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
83
Nummer
14
Sidor
1389-1402
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1002/jsfa.1589
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej