Rheological properties of laccase-induced sugar beet pectin gels
Publiceringsår
2003
Upphovspersoner
Kuuva, Tessa; Lantto, Raija; Reinikainen, Tapani; Buchert, Johanna; Autio, Karin
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
17
Nummer
5
Sidor
679-684
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/S0268-005X(03)00034-1
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej