undefined

Rheological properties of laccase-induced sugar beet pectin gels

Publiceringsår

2003

Upphovspersoner

Kuuva, Tessa; Lantto, Raija; Reinikainen, Tapani; Buchert, Johanna; Autio, Karin

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

17

Nummer

5

Sidor

679-684

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/S0268-005X(03)00034-1

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej