Novel milk–juice beverage with fermented sheep milk and strawberry (Fragaria × ananassa): Nutritional and functional characterization

Novel milk–juice beverage with fermented sheep milk and strawberry (Fragaria × ananassa): Nutritional and functional characterization

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Balthazar, C.F.; Santillo, A.; Guimarães, J.T.; Capozzi, V.; Russo, P.; Caroprese, M.; Marino, R.; Esmerino, E.A.; Raices, Renata S.L.; Silva, M.C.; Silva, H.L.A.; Freitas, M.Q.; Granato, D.; Cruz, A.G.; Albenzio, M.

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Granato Daniel

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

102

Nummer

12

Sidor

10724-10736

Publikationsforum

60102

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3168/jds.2019-16909

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja

Novel milk–juice beverage with fermented sheep milk and strawberry (Fragaria × ananassa): Nutritional and functional characterization - Forskning.fi