undefined

Green tea polyphenols and epigallocatechin-3-gallate protect against perfluorodecanoic acid induced liver damage and inflammation in mice by inhibiting NLRP3 inflammasome activation

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Wang, Dongxu; Gao, Qiang; Wang, Taotao; Kan, Zhipeng; Li, Xin; Hu, Lizhen; Peng, Chuan-yi; Qian, Frank; Wang, Yijun; Granato, Daniel

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Granato Daniel

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier BV

Volym

127

Artikelnummer

108628

Sidor

10 p.

Publikationsforum

56260

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodres.2019.108628

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja