undefined

Multivariate effects of Chinese keemun black tea grades (Camellia sinensis var. sinensis) on the phenolic composition, antioxidant, antihemolytic and cytotoxic/cytoprotection activities

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Zhang, Liang;Sousa Santos, Jânio;Mendanha Cruz, Thiago;Boscacci Marques, Mariza;Vieira do Carmo, Mariana Araújo;Azevedo, Luciana;Wang, Yijun;Granato, Daniel

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Granato Daniel

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Volym

125

Sidor

10 p.

Publikationsforum

56260

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodres.2019.108516

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja