Multivariate effects of Chinese keemun black tea grades (Camellia sinensis var. sinensis) on the phenolic composition, antioxidant, antihemolytic and cytotoxic/cytoprotection activities
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Zhang, Liang;Sousa Santos, Jânio;Mendanha Cruz, Thiago;Boscacci Marques, Mariza;Vieira do Carmo, Mariana Araújo;Azevedo, Luciana;Wang, Yijun;Granato, Daniel
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Granato Daniel
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Förläggare
Volym
125
Sidor
10 p.
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodres.2019.108516
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja