Phenolic-rich Petit Suisse cheese manufactured with organic Bordeaux grape juice, skin, and seed extract: Technological, sensory, and functional properties
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Turnes Pasini Deolindo, Carolina;Inocêncio Monteiro, Pablo;Sousa Santos, Jânio;Gomes Cruz, Adriano;da Silva, Márcia Cristina;Granato, Daniel
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Granato Daniel
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Förläggare
Volym
115
Sidor
7 p.
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.lwt.2019.108493
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja