undefined

Phenolic-rich Petit Suisse cheese manufactured with organic Bordeaux grape juice, skin, and seed extract: Technological, sensory, and functional properties

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Turnes Pasini Deolindo, Carolina;Inocêncio Monteiro, Pablo;Sousa Santos, Jânio;Gomes Cruz, Adriano;da Silva, Márcia Cristina;Granato, Daniel

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Granato Daniel

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Volym

115

Sidor

7 p.

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.lwt.2019.108493

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja