undefined

Determinants of organic food consumption:A systematic literature review on motives and barriers

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Kushwah, Shiksha; Dhir, Amandeep; Sagar, Mahim; Gupta, Bhumika

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Appetite

Moderpublikationens namn

Appetite

Volym

143

Artikelnummer

104402

Publikationsforum

51448

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.appet.2019.104402

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja