undefined

Relating microstructure, sensory and instrumental texture of processed oat

Publiceringsår

2004

Upphovspersoner

Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Heiniö, Raija-Liisa; Myllymäki, Olavi; Lille, Martina; Autio, Karin; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Poutanen Kaisa

Lille Martina Orcid -palvelun logo

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

13

Sidor

124-137

Publikationsforum

50680

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.2137/1239099041838102

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej