The lactic acid bacteria, the food chain, and their regulation
Publiceringsår
2004
Upphovspersoner
Wessels, Stephen; Axelsson, Lars; Hansen, Egon B.; De Vuyst, Luc; Laulund, Svend; Lähteenmäki, Liisa; Lindgren, Sven; Mollet, Beat; Salminen, Seppo; von Wright, Atte
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Salminen Seppo
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
15
Nummer
10
Sidor
498 - 505
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.tifs.2004.03.003
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej