undefined

The interaction between malt protein quality and brewing conditions and their impact on beer colloidal stability

Publiceringsår

2004

Upphovspersoner

Robinson, Louise H.; Evans, D. Evan; Kaukovirta-Norja, Anu; Vilpola, Arvi; Aldred, Peter; Home, Silja

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Kaukovirta-Norja Anu

Vilpola Arvi

Home Silja

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

MBAA Technical Quarterly

Volym

41

Nummer

4

Sidor

353-362

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej