undefined

Enzyme-aided modification of chicken-breast myofibril proteins: Effect of laccase and transglutaminase on gelation and thermal stability

Publiceringsår

2005

Upphovspersoner

Lantto, Raija; Puolanne, E.; Kalkkinen, Nisse; Buchert, Johanna; Autio, Karin

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

53

Nummer

23

Sidor

9231 - 9237

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/jf051602a

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej