undefined

On-line monitoring of continuous beer fermentation process using automatic membrane inlet mass spectrometric system

Publiceringsår

2005

Upphovspersoner

Tarkiainen, Virpi; Kotiaho, Tapio; Mattila, Ismo; Virkajärvi, Ilkka; Aristidou, Aristos; Ketola, Raimo

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Aristidou Aristos

Virkajärvi Ilkka

Mattila Ismo

Ketola Raimo

Tarkiainen Virpi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Talanta

Volym

65

Nummer

5

Sidor

1254-1263

Publikationsforum

68050

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Industriell bioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.talanta.2004.08.051

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej