On-line monitoring of continuous beer fermentation process using automatic membrane inlet mass spectrometric system
Publiceringsår
2005
Upphovspersoner
Tarkiainen, Virpi; Kotiaho, Tapio; Mattila, Ismo; Virkajärvi, Ilkka; Aristidou, Aristos; Ketola, Raimo
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Aristidou Aristos
Virkajärvi Ilkka
Mattila Ismo
Ketola Raimo
Tarkiainen Virpi
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Industriell bioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.talanta.2004.08.051
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej