Enzyme activities, dietary fibre components and rheological properties of wholemeal flours from rye cultivars grown in Finland
Publiceringsår
2005
Upphovspersoner
Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Hovinen, Simo
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Salmenkallio-Marttila Marjatta
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
85
Nummer
8
Sidor
1350-1356
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1002/jsfa.2128
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej