undefined

Enzyme activities, dietary fibre components and rheological properties of wholemeal flours from rye cultivars grown in Finland

Publiceringsår

2005

Upphovspersoner

Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Hovinen, Simo

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Salmenkallio-Marttila Marjatta

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

85

Nummer

8

Sidor

1350-1356

Publikationsforum

61982

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1002/jsfa.2128

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej