Kinetics of transglutaminase-induced cross-linking of wheat proteins in dough
Publiceringsår
2005
Upphovspersoner
Autio, Karin; Kruus, Kristiina; Knaapila, Antti; Gerber, Nadine; Flander, Laura; Buchert, Johanna
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Kruus Kristiina
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
53
Nummer
4
Sidor
1039 - 1045
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/jf0485032
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej