Reducing the sodium content in meat products: The effect of the formulation in low-sodium ground meat patties
Publiceringsår
2005
Upphovspersoner
Ruusunen, Marita; Vainionpää, Jukka; Lyly, Marika; Lähteenmäki, Liisa; Niemistö, Markku; Ahvenainen, Raija; Puolanne, Eero
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Vainionpää Jukka
Lähteenmäki Liisa
Lyly Marika
Ahvenainen Raija
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
69
Nummer
1
Sidor
53-60
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.meatsci.2004.06.005
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej