undefined

Potential of sourdough for healthier cereal products

Publiceringsår

2005

Upphovspersoner

Katina, Kati; Arendt, E.; Liukkonen, Kirsi-Helena; Autio, Karin; Flander, Laura; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

16

Nummer

1-3

Sidor

104-112

Publikationsforum

68698

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.tifs.2004.03.008

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej