Etiology of UV-C-induced browning in var. Superior white table grapes
Publiceringsår
2005
Upphovspersoner
González-Barrio, Rocío; Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Tómas-Barberán, Francisco A.; Cantos, Emma; Espín, Juan Carlos
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Salmenkallio-Marttila Marjatta
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Volym
53
Nummer
15
Sidor
5990-5996
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Jordbruksvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/jf0504115
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej