Effect of enzyme-aided pressing on anthocyanin yield and profiles in bilberry and blackcurrant juices
Publiceringsår
2005
Upphovspersoner
Buchert, Johanna; Koponen, Jani M.; Suutarinen, Marjaana; Mustranta, Annikka; Lille, Martina; Törrönen, Riitta; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
85
Nummer
15
Sidor
2548-2556
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1002/jsfa.2284
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej