undefined

Effect of enzyme-aided pressing on anthocyanin yield and profiles in bilberry and blackcurrant juices

Publiceringsår

2005

Upphovspersoner

Buchert, Johanna; Koponen, Jani M.; Suutarinen, Marjaana; Mustranta, Annikka; Lille, Martina; Törrönen, Riitta; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

85

Nummer

15

Sidor

2548-2556

Publikationsforum

61982

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1002/jsfa.2284

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej