Nutritional Value and Bioactive Compounds in Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.), Kañiwa (Chenopodium pallidicaule Aellen) and Kiwicha (Amaranthus Caudatus L.)
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Repo-Carrasco-Valencia, R.; Melgarejo, S.; Pihlava, J.-M.
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Pihlava J.-M.
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B2 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Quinoa: Cultivation, Nutritional Properties and Effects on Health
Moderpublikationens redaktörer
Pier Giorgio Peiretti and Francesco Gai
Förläggare
Nova Science Publishers
Sidor
83-108, 309
ISBN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja