undefined

Nutritional Value and Bioactive Compounds in Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.), Kañiwa (Chenopodium pallidicaule Aellen) and Kiwicha (Amaranthus Caudatus L.)

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Repo-Carrasco-Valencia, R.; Melgarejo, S.; Pihlava, J.-M.

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Pihlava J.-M.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B2 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens redaktörer

Pier Giorgio Peiretti and Francesco Gai

Förläggare

Nova Science Publishers

Sidor

83-108, 309

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja