Effects of laccase, xylanase and their combination on the rheological properties of wheat doughs
Publiceringsår
2006
Upphovspersoner
Selinheimo, Emilia; Kruus, Kristiina; Buchert, Johanna; Hopia, Anu; Autio, Karin
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Kruus Kristiina
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
43
Nummer
2
Sidor
152-159
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.jcs.2005.08.007
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej