undefined

Effects of laccase, xylanase and their combination on the rheological properties of wheat doughs

Publiceringsår

2006

Upphovspersoner

Selinheimo, Emilia; Kruus, Kristiina; Buchert, Johanna; Hopia, Anu; Autio, Karin

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

43

Nummer

2

Sidor

152-159

Publikationsforum

59836

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.jcs.2005.08.007

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej