undefined

Effects of transglutaminase, tyrosinase and freeze-dried apple pomace powder on gel forming and structure of pork meat

Publiceringsår

2006

Upphovspersoner

Lantto, Raija; Plathin, Paula; Niemistö, Markku; Buchert, Johanna; Autio, Karin

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Buchert Johanna

Autio Karin

Plathin Paula

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

39

Nummer

10

Sidor

1117-1124

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.lwt.2005.07.008

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej