Effects of transglutaminase, tyrosinase and freeze-dried apple pomace powder on gel forming and structure of pork meat
Publiceringsår
2006
Upphovspersoner
Lantto, Raija; Plathin, Paula; Niemistö, Markku; Buchert, Johanna; Autio, Karin
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
39
Nummer
10
Sidor
1117-1124
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.lwt.2005.07.008
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej