Effect of laccase and transglutaminase on the textural and water-binding properties of cooked chicken breast meat gels
Publiceringsår
2007
Upphovspersoner
Lantto, Raija; Puolanne, Eero; Katina, Kati; Niemistö, Markku; Buchert, Johanna; Autio, Karin
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
225
Nummer
1
Sidor
75-83
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s00217-006-0384-z
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej