undefined

Effects of processing on availability of total plant sterols, steryl ferulates and steryl glycosides from wheat and rye bran

Publiceringsår

2007

Upphovspersoner

Nyström, Laura; Lampi, Anna-Maija; Rita, Hannu; Aura, Anna-Marja; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja; Piironen, Vieno

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

55

Nummer

22

Sidor

9059 - 9065

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik; Jordbruksbioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/jf071579o

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej