Effects of processing on availability of total plant sterols, steryl ferulates and steryl glycosides from wheat and rye bran
Publiceringsår
2007
Upphovspersoner
Nyström, Laura; Lampi, Anna-Maija; Rita, Hannu; Aura, Anna-Marja; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja; Piironen, Vieno
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
55
Nummer
22
Sidor
9059 - 9065
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik; Jordbruksbioteknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/jf071579o
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej