undefined

Tyrosinase-aided protein cross-linking: Effects on gel formation of chicken breast myofibrils and texture and water-holding of chicken breast meat homogenate gels

Publiceringsår

2007

Upphovspersoner

Lantto, Raija; Puolanne, Eero; Kruus, Kristiina; Buchert, Johanna; Autio, Karin

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Kruus Kristiina

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

55

Nummer

4

Sidor

1248-1255

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/jf0623485

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej