Tyrosinase-aided protein cross-linking: Effects on gel formation of chicken breast myofibrils and texture and water-holding of chicken breast meat homogenate gels
Publiceringsår
2007
Upphovspersoner
Lantto, Raija; Puolanne, Eero; Kruus, Kristiina; Buchert, Johanna; Autio, Karin
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
55
Nummer
4
Sidor
1248-1255
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/jf0623485
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej