undefined

Effect of transglutaminase on rheological properties and microstructure of chemically acidified sodium caseinate gels

Publiceringsår

2007

Upphovspersoner

Myllärinen, Päivi; Buchert, Johanna; Autio, Karin

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Buchert Johanna

Autio Karin

Myllärinen Päivi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

17

Nummer

7

Sidor

800-807

Publikationsforum

58136

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.idairyj.2005.10.031

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej