Effect of different starter cultures on the sensory properties and microbiological quality of Atole agrio, a fermented maize product

< Tillbaka till sökresultaten

Effect of different starter cultures on the sensory properties and microbiological quality of Atole agrio, a fermented maize product

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Väkeväinen, Kati; Hernández, Jessica; Simontaival, Anna-Inkeri; Severiano-Pérez, Patricia; Díaz-Ruiz, Gloria; von Wright, Atte; Wacher-Rodarte, Carmen; Plumed-Ferrer, Carme

Organisationer och upphovspersoner

Östra Finlands universitet

von Wright Atte

Plumed Ferrer Carmen

Väkeväinen Kati

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

2020; 109

Sidor

106907

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap

Öppen tillgång

Nej

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej