undefined

Effect of different starter cultures on the sensory properties and microbiological quality of Atole agrio, a fermented maize product

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Väkeväinen, Kati; Hernández, Jessica; Simontaival, Anna-Inkeri; Severiano-Pérez, Patricia; Díaz-Ruiz, Gloria; von Wright, Atte; Wacher-Rodarte, Carmen; Plumed-Ferrer, Carme

Organisationer och upphovspersoner

Östra Finlands universitet

von Wright Atte

Plumed Ferrer Carmen

Väkeväinen Kati

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

2020; 109

Sidor

106907

Publikationsforum

56254

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodcont.2019.106907

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja