Effect of different starter cultures on the sensory properties and microbiological quality of Atole agrio, a fermented maize product
Publiceringsår
2019
Upphovspersoner
Väkeväinen, Kati; Hernández, Jessica; Simontaival, Anna-Inkeri; Severiano-Pérez, Patricia; Díaz-Ruiz, Gloria; von Wright, Atte; Wacher-Rodarte, Carmen; Plumed-Ferrer, Carme
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
2020; 109
Sidor
106907
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodcont.2019.106907
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja