Sediments in coffee extracts: Composition and control by enzymatic hydrolysis
Publiceringsår
2008
Upphovspersoner
Delgado, P. A.; Vignoli, J. A.; Siika-aho, Matti; Franco, T. T.
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Siika-aho Matti
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
110
Nummer
1
Sidor
168 - 176
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2008.01.029
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej