undefined

Effect of relative humidity on oxidation of flaxseed oil in spray dried whey protein emulsions

Publiceringsår

2008

Upphovspersoner

Partanen, Riitta; Raula, Janne; Seppänen, Rauni; Buchert, Johanna; Kauppinen, Esko I.; Forssell, Pirkko

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Kauppinen Esko I.

Buchert Johanna

Forssell Pirkko

Partanen Riitta

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

56

Nummer

14

Sidor

5717-5722

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Jordbruksvetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/jf8005849

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej