undefined

Quantities of phenolic compounds and their impacts on the perceived flavour attributes of rye grain

Publiceringsår

2008

Upphovspersoner

Heiniö, Raija-Liisa; Liukkonen, Kirsi-Helena; Myllymäki, Olavi; Pihlava, J.-M.; Adlercreutz, H.; Heinonen, S.-M.; Poutanen, Kaisa

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Poutanen Kaisa

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

47

Nummer

3

Sidor

566 - 575

Publikationsforum

59836

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.jcs.2007.06.018

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej