Quantities of phenolic compounds and their impacts on the perceived flavour attributes of rye grain
Publiceringsår
2008
Upphovspersoner
Heiniö, Raija-Liisa; Liukkonen, Kirsi-Helena; Myllymäki, Olavi; Pihlava, J.-M.; Adlercreutz, H.; Heinonen, S.-M.; Poutanen, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
47
Nummer
3
Sidor
566 - 575
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.jcs.2007.06.018
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej