undefined

Enzyme-assisted processing increases antimicrobial and antioxidant activity of bilberry

Publiceringsår

2008

Upphovspersoner

Puupponen-Pimiä, Riitta; Nohynek, Liisa; Ammann, Sabine; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja; Buchert, Johanna

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Nohynek Liisa Orcid -palvelun logo

Puupponen-Pimiä Riitta

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

56

Nummer

3

Sidor

681-688

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/jf072001h

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej