undefined

Biochemical and Techno-Functional Properties of Protein- and Fibre-Rich Hybrid Ingredients Produced by Dry Fractionation from Rice Bran

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Silventoinen, Pia; Rommi, Katariina; Holopainen-Mantila, Ulla; Poutanen, Kaisa; Nordlund, Emilia

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Rommi Katariina

Silventoinen Pia Orcid -palvelun logo

Holopainen-Mantila Ulla Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

12

Nummer

9

Sidor

1487-1499

Publikationsforum

56242

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s11947-019-02307-w

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja