undefined

Viscosity of oat bran-enriched beverages influences gastrointestinal hormonal responses in healthy humans

Publiceringsår

2009

Upphovspersoner

Juvonen, Kristiina; Purhonen, Anna-Kaisa; Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Lähteenmäki, Liisa; Laaksonen, David; Herzig, Karl-Heinz; Uusitupa, Matti; Poutanen, Kaisa; Karhunen, Leila

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Poutanen Kaisa

Lähteenmäki Liisa

Salmenkallio-Marttila Marjatta

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

139

Nummer

3

Sidor

461-466

Publikationsforum

61202

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3945/jn.108.099945

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej