Viscosity of oat bran-enriched beverages influences gastrointestinal hormonal responses in healthy humans
Publiceringsår
2009
Upphovspersoner
Juvonen, Kristiina; Purhonen, Anna-Kaisa; Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Lähteenmäki, Liisa; Laaksonen, David; Herzig, Karl-Heinz; Uusitupa, Matti; Poutanen, Kaisa; Karhunen, Leila
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Lähteenmäki Liisa
Salmenkallio-Marttila Marjatta
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
139
Nummer
3
Sidor
461-466
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3945/jn.108.099945
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej